Jessica bestik

kr. 1,75kr. 12,25

Jessica bestik i højglanspoleret rustfri 18/10 stål – 2 x Kniv, gaffel, dessertske, spiseske og the ske.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Leje af Jessica bestik

Leje af Jessica bestik, 2 x kniv, gaffel, ske og the ske. Materiale: Højglanspoleret rustfri 18/10 stål. Jessica passer godt med det tidløse design til den enkle og stilrene borddækning. En serie af  7 dele, men som kan bruges med 2 x kniv og gaffel samt en spiseske(suppe), dessertske og the ske.

Når du skal vælge bestik til din fest, er der flere ting at tage hensyn til. Hvordan passer det med den øvrige borddækning? Hvad skal der bruges af de forskellige dele i forhold til den menu, som I skal have? Skal der dækkes til dessert eller suppe? Er det nødvendigt med dobbelt gange kniv og gaffel? Alle disse spørgsmål og flere til, kan du enten tage en snak med den person, der skal lave maden. Eller du kan ringe til os, så du er sikker på at du har det nødvendige dele bestik.

Ved leje af Jessica til din fest, er du sikker på at få bestik, der ligger rigtig godt i hånden. Og som desuden er velegnet til div. kødretter eller til grill retter. En flot serie – og samtidigt enkelt og stilrent på bordet. Jessica bestik kan naturligvis lejes som hele sæt eller enkeltvis i forhold til dit arrangement.

Se også Thor bestik eller P1 bestik, før du lægger din bestilling.

 

 

 

Yderligere information

Størrelse N/A
Bestik

Frokost Kniv, Frokost Gaffel, Bordkniv, Spisegaffel, Spiseske, Dessertske, The ske, Sæt Jessica

Titel

Go to Top